Image

Услуги и дейности

Фирма „Водстрой България“ ЕООД е основана през 2019г. с адрес на управление гр. Варна. Дружеството разполага също с офис и екип на територията на гр. Силистра.
Дейността на фирмата е свързана със:

Услуги:

Събаряне на сгради

„ВОДСТРОЙ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД  предлага събаряне на всякакъв тип строителни конструкции и сгради. Фирмата разполага с модерна техника и надеждни специалисти в областта на строителството.

Изкопни дейности

Те са важен етап от построяването на всяка сграда или съоръжение. Доверете се на „Водстрой България“ ЕООД и неговия екип за извършването на качествени и професионални изкопни работи.

Разрушаване на сгради

Разрушаването на бетонни и тухлени сгради или комплекси от сгради не е никакъв проблем за нас! Ние ще се погрижим също и за елиминирането на метални конструктивни елементи и конструкции!

Извозване на товари

„ВОДСТРОЙ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД предлага на клиентите си почистването на строителни обекти и площадки. Няма нужда да се тревожите за транспорта на строителни отпадъци, защото ние ще ги извозим до мястото им за депониране със собствен транспорт.

Проектиране и изграждане на:

Пътища, магистрали и мостове

Железопътни линии и гари

Морски и речни пристанища

Канали, шлюзове и водоснабдителни системи

Язовири, диги и други съоръжения

Подземни мрежи за транспорт, комуникации и енергетика

Сгради и съоръжения за различни цели

ЕКИП И ОБОРУДВАНЕ

Водстрой-България ЕООД разполага с набор от пътностроителни машини и специализирано оборудване,
което гарантира качеството и сигурността на изпълнението на всяка задача.
Фирмата работи с квалифицирани служители и работници, които имат необходимите умения и компетенции за успешно реализиране на проектите.
Компанията се стреми да отговори на очакванията на клиентите си и да предоставя конкурентни оферти и срокове.
Визиятани е да създаваме устойчиви и функционални обекти.

ПОВЕЧЕ ЗА УСЛУГИТЕ НИ

Архитектурно Проектиране

Създаваме иновативни архитектурни решения, които се долавят с естетика и функционалност. От резиденциални сгради до търговски центрове, нашите проекти отразяват индивидуалните потребности на клиентите ни.

Инженеринг

С инженерния си експертен екип сме подготвени да се справим с предизвикателствата на съвременния строителен пазар. Осигуряваме инженерни решения, които гарантират безопасността и качеството на всяка конструкция.

Строителство и Управление на Проекти

Ние сме партньори на клиентите си през целия процес на строителство - от началната идея до самия край на проекта. Съчетаваме опита си със стратегическо управление, за да доставим проекти своевременно и в рамките на бюджета.

Image
© 2024 Всички права запазени. ВОДСТРОЙ БЪЛГАРИЯ.